FILM PENGAMDI SAMETAN

2 Просмотры
Издатель
"PENGABDI SAMETAN"

FILM pendek nu nyaritakeun sesuai laguna mang @fiksiaunurofik
Haturnuhun mang @fiksiaunurofik anu tos jadi bahan inspirasi kangge kami anu ngagarap film iyeu, teu hilap iyeu moal jadi lamun tanpa keluarga @clcofficial_
Sadayana nu ngiring gotong royong tina penggarapan iyeu haturnuhun, teu hilap oge ka anu nyiptakeun lagu sametan, ngenaheun mun kudu di jogedan mah
Категория
Фильмы
Комментариев нет.